ervaring-nl-7

Ik heb de afstandsbehandeling ontvangen en het was GEWELDIG!!!! wat een power. Ik voelde behoorlijk druk op mijn hoofd en heb mijn kruinchakra gigantisch gevoeld. Ik ervaarde heel veel warmte en mijn handen werden gloeiend heet. Ik denk na een minuutje of 7, viel mijn hoofd naar voren en werd er aan mijn nek gewerkt. Het laatste halfjaar heb ik behoorlijk wat spier- pees- en gewrichtsklachten, met pieken en dalen. Ik voel nu behoorlijk mijn linkerarm schoudergewricht en bovenarm, maar dat komt vast goed. Ik voel me verder kiplekker. De hele dag ging ik al lekker, net als voor een reiki-inwijding, de flow gevoelens. Een halfuur voor de healing voelde ik al van alles stromen en kreeg ik zelfs even koude rillingen. Wat is het toch mooi he, werken met energie.

F.B. (Nederland, 2009)

Healing.events