ervaring-nl-5

Ik heb inmiddels de healing ontvangen en ik vind het heel bijzonder dat er al zo veel gebeurde terwijl ik het voor een eerste keer ontving. Het voelde alsof er via een soort trechter in mijn kruin een lichtbuis ontstond die langs mijn ruggengraat via mijn stuitje de aarde inging en zich daarin stevig verankerde. Heel bijzonder voor mij, want ik heb vaak moeite met aarden met hoogsensitiviteit. Daarna ging er ter hoogte van mijn 4e chakra iets draaien. Er gebeurde veel in mijn hoofd , maar met name voelde ik dat er specifiek in mijn linkerlichaamshelft van alles gebeurde en dit is ook de kant, waar ik regelmatig moeite mee heb gehad. Tijdens de hele sessie voelde ik een aantal keer de energie door mijn hele lichaam gaan, totdat ik het gevoel had dat al mijn cellen licht waren en trilden. Ik weet niet anders hoe ik het uit moet leggen, maar zo voelde het. Hierna voelde ik me heel breed worden en ik ben nog een tijdje blijven liggen, want ik voelde me heel ontspannen, maar ook zwaar. Erna voelde ik me heel ontspannen , blij , dankbaar, maar vooral opvallend helder in mijn hoofd. Vandaag zat ik niet echt lekker in mijn vel, maar ik heb het idee dat er veel is aangeraakt, wat losgelaten mag worden, dus ik heb veel gedronken vandaag en laat maar komen wat er komt.

G.R. (Nederland, 2009)

Healing.events