ervaring-nl-2

Een heerlijke ervaring! Toen de healing begon, gingen mijn handen en benen stromen en ik kreeg heel sterk het idee (door) dat er “DNA-strings” geheeld werden…. Daarna voelde ik heel sterk dat er aan linkerkant van mijn hoofd gewerkt werd… het was alsof een instrument werd aangebracht, ik voelde een tijd allemaal energie in de linkerkant van mijn hoofd actief zijn. Het flitste ook voor mijn ogen. Daarna zakte de energie naar beneden. Op een zeker moment voelde het alsof er iets op mijn hoofd werd aangebracht (nog steeds links) en er tegelijkertijd energie binnenkwam en wegging. In het midden van de meditatie kreeg ik een beeld, alsof er een lucifervlam ging branden ter hoogte van het wortelchakra. Daarna werd het even rustiger, alsof “de lijm moest drogen”. Aan het eind van de meditatie voelde ik een hele duidelijke connectie tussen mijn hoofd, wortelchakra en voeten. Vooral aan de linkerkant, maar ook de rechterkant van het lichaam voelde ik. Een bijzondere ervaring, ik neem de volgende keer weer deel!

L.B. (Nederland, 2009)

Healing.events