ervaring-nl-10

Dit was mijn eerste keer en het was geweldig. Ik merkte precies wanneer jullie begonnen, ik voelde een wervelende energie en ik zag toen dat het 19.30 was. Ik heb enorm gelachen, gegiecheld en een enkele schaterlach.  Ik lach altijd als er energie vrijkomt, en dat was veel. Ook begon ik lichttaal te spreken en mijn handen maakten gebaren, zoals ik doe als er nieuwe energieën binnenkomen die geïntegreerd dienen te worden. Ik voelde veel wervelende energieën. Heel fijn.  Na ca 15 minuten ‘zag’ ik energieën uit mijn veld gaan en daarna voelde ik me in een groot bolvormig lichtveld zitten. De laatste 10 min. was het rustig en veel diep gapen en ik werd ontzettend moe. Een geweldige ervaring die ik graag wil herhalen. Hartelijk dank voor jullie liefdeswerk!

E.B. (Nederland, 2021)

Healing.events